STROJEVI, OPREMA, SERVIS, PODRŠKA I TRENING PROGRAM ZA PROFESIONALNE RADNIKE

 • Organizacija tečaja

  Najam Riwal d.o.o. u suradnji sa Alfa Atestom (ovlaštenom pravnom ustanovom iz područja rada, zaštite požara, buke, okoliša i dr.) i Učilištem Virtus-om organizira tečaj poduke za osposobljavanje rukovanjem hidrauličnom random košarom-platformom. Polaznici ovog programa stjeći će znanja I vještine upoznavanja I rukovanja, te pri završenom tečaju koji traje 140 sati dobiti će certifikat o završenom tečaju.

  Za bilo kakva pitanja obratite se u našu poslovnicu u Splitu.

 • Novosti iz Riwala

  Otvorene nove Riwalove filijale u Osijeku i Varaždinu koje ce servisirati gradilišta na podrucju istocne i sjeverno zapadne Hrvatske. Filijale su opremljene sa po 50 hidraulicnih platformi i teleskopskih vilicara, te servisnom službom u smislu potpune usluge našim komitentima s tog podrucja.

  Na nivou svih Riwalovih filijala u Hrvatskoj, od 01.09.2009. uvedeno je 24 h dežurstvo.

  Priveden kraju projekt West Gate Zaprešic; gdje je od strane raznih izvodjaca radova bilo angažirano više od 50 riwalovih platformi.

 • Sigurnost na radu

  Do konca godine planira se uvođenje europskih OHSAS 18001 standarda i normi koje se tiču novog zakona o sigurnosti na radu. Dobiveni certifikati uz već dobiveni ISO:9001 upotpuniti će našu ponudu, a komitentima jamči kompletnu uslugu i siguran rad.

 • Nova servisna vozila

  Proširili smo vozni park sa još dva nova servisna vozila. Radi se o kompletno tehnički opremljenim vozilima Ford Tranzit, a pokrivati će regiju gradova Varaždina i Osijeka sa okolicom. Na ovaj način moći ćemo servisirati sve klijente na gradilištima u toj regiji kroz najkasnije 2 sata od trenutnka prijeve kvara na hidrauličnoj platformi.

 • Integriran informatički sustav

  Završena integracija novog poslovno informatičkog sustava u svrhu lakšeg povezivanja svih Riwal-ovih filijala, te pružanja brže i potpunije podrške našim komitentima.

 • Otvoreni Osijek i Varaždin

  Kako je to ranije i najavljeno tijekom kolovoza otvorili smo dvije nove poslovnice i to u Osjeku i Varaždinu. Obje poslovnice u svom sastavu za sada broje po 40 hidrauličnih platformi i to po 10 zglobnih radne visine od 13 do 28 metara te škarastih elektro i diesel radnih visina od 6 do 19 metara. Obzirom na širenje i sve veće zahtjeve tržišta kroz naredni period planira se daljnja ekspanzija u vidu novih filijala te nova zapošljavanja.